Різдвяна акція «Допоможи нашим землякам»

Патріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується (В. О. Сухомлинський).

Армія має силу, коли в неї надійний тил. Ми маємо таким стати. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне мати бажання. Навіть душевні листи, малюнки від дітей надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати. Тому здобувачі нашого ліцею вже не вперше підтримують воїнів АТО. Цього року з 07-11 грудня 2020 року в різдвяній акції «Допоможи нашим землякам» взяли активну участь здобувачі 1-11 класів. Було зібрано і передано волонтерам коробки із солодощами, крупами, різні закрутки, теплі шкарпетки, а найголовніше - дитячі малюнки та листи. Те, чому українські захисники радіють найбільше. Сподіваємося, що ці малюнки та листи стануть своєрідними оберегами для наших воїнів і підтримають їх у важку хвилину.

Ми впевнені, що ця допомога буде дуже необхідною нашим військовим, які відстоюють суверенітет та цілісність нашої Батьківщини. І важливо пам’ятати, що милосердя і доброта – це два крила, на яких тримається людство. Адміністрація закладу та педагогічний колектив щиро вдячні батькам учнів, школярам і всім, хто був причетний до цієї благодійної акції.


Галерея "Допомога воїнам АТО"

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Сайт Яворівського ліцею "Гуцульщина" Косівської міської ради Косівського району Івано-Франківської області

78644, Івано-Франківська область, Косівський район, село Яворів

e-mail: javoriv.school@gmail.com

Дата останньої зміни 16 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!